Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag är under Träsket.

Om jag är under Träsket.

(Är jag ett Träsktroll, nej så enkelt ska vi inte göra det för oss!)

Om jag är under Träsket,
Om jag mår så dåligt som Man bara kan må?...
Så är jag under träsket, på Träskets yta, dess ytspänning, där utspelas en konsert...
Med Spandau Ballet- Deras Gold samlingsskiva, och plötsligt får jag en lust att simma!




Bunden vers av Mim
Läst 151 gånger
Publicerad 2017-11-01 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim