Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den segerskönas avfärd

 

Och jag såg hennes lockar,

virvla bort i vinden...

Stilla stod jag kvar,

kunde inget göra

Släppte så taget,

lät henne gå

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-01 23:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör inom
2017-11-04

  Annie b'larsson VIP
För mig var det en liten katt. Det är så fruktansvärt hemskt. Jag vet.
2017-11-03

    ej medlem längre
Din text står på en övertygande sista rad, för det här är tufft. Kan nog bara förstås av dem som varit i samma situation.
2017-11-02

  ULJO
Berörande din text
2017-11-01
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP