Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Alltid
alltid denna korrekthet

Tydligen
tydligen någon som mer vet

Varför
varför ens försöka
försöka att alltid tydligen förstå

Försök
försök att alltid mer förmå
Dock utan att förstå

Vem
vem är det som regler för dig ställer

Hur
hur ska du förstå
förstå att det är dig de gäller




Fri vers av Magistern
Läst 195 gånger
Publicerad 2017-11-01 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magistern
Magistern