Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla mina fyra pojkar

Ni är bäst
Jag är eran mamma och jag älskar er
Gränslöst
Gränslöst betyder inte för mig att ni får göra agera hur som helst
Det betyder att mitt hjärta alltid för evigt är öppet för er när ni vill.
Sååå mycket jag vill dela, lära er men
Då måste ni vara mottagliga
Vilja
Vara närvarande

Vet jag gjort så mycket fel
Det gör vi alla så en jäkla tur vi kan tänka
Ändra oss
Ju




Fri vers av kråkan VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-02 00:25



Bookmark and Share


  aol
Så fint berörande skrivet om känslan till dina pojkar,
2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP