Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ledsen

Kolla porrens drivkraft på kanal ett
Bästa kanalen
Ju
Som tyvärr alldeles för få tittar på
Idag
Synd
Gråter lite
Mer innanpå än utanpå
Vart är vi
Våra barn
Påväg??




Fri vers av kråkan VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-02 00:29



Bookmark and Share


  aol
Bra där ja vart är vi på väg,
2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP