Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höströta

Dragighetens olust faller på från ytliga stall
Enighetens avsmak om livskvalitet ljuger andra till mening
Inga skov för upphov till röd ångest räddar minsta stryptag
Akta dubbelslagets skaft utan ände innan rotlöshet gör mörkret synligt
Bind varje fall som en riktigt rökt svordom
Hämta inget medhåll så störs heller inte din tid
Snyt dig och hämta blodiga lakan till svars för galenskap
så ska vissna rötter torka vidare till näringslös jord som hellre skapar meningslösa under än låtsasbubbelgum




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-11-02 01:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
De tre sista raderna mellan tummen och pekfingret ..wow!
2017-11-04

  Ulf D VIP
Kärv som en regnig höstdag, år av klokskap lyser fram och så den här raden som lyser i morgonmörkret "Bind varje fall som en riktigt rökt svordom". Bra!
2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena