Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ok-könskrig-igen


Fy fan vad jag är trött på att kallas "AS"

Tydligen har GENUS intresset avstannat vid "MANNEN"


Mina damer!


Om ni vill göra er till offer-är det tackochlov inte min skuld!

Om ni kvinnor vill göra "män" till fiender är det begripligt för mig


Men då man och kvinna finns i våra psyken


Undrar jag vad?


Var går gränsen mellan man och kvinna idag?


Jag är inte nöjd med att vara "Man"




Jag jobbar stenhårt för att vara värd att finnas

På vårt beboeliga klot vi kallar Jorden!



Moder Jord!




Fri vers av Carl Mikael Fäldt
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-02 01:21



Bookmark and Share


  Ric
Ja detta skeva drev av mansförakt står mig upp i halsen. Feminism är dagens nazism.
2017-11-03

    Ordkonstnär
Bara att hoppa mellan könen och skifta dem. Jag gör det i text. Ändrar manligt till kvinnligt, kvinnligt till manligt. Gör ett ingen till ett du, ett jag till hon och någon till jag. Vem sa att man måste anta en roll?
2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt