Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skört som skrynklat silkespapper


När hjärtat känns skrynkligt
så knoppas det ett nytt
någonstans under de trötta slagen.

För det är så vi människor fungerar.

Vi accepterar inte döden
även om den är vårt enda logiska alternativ.

Istället planerar vi nytt.
Funderar på monument vi vill resa,
eller åtminstone en sommarstuga som måste målas.

Och det knoppas så sakterligt...




Fri vers (Fri form) av Tina-sol VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-02 08:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol VIP