Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet av Regnbågen, Det tar inte slut där!

Jag dricker kaffe fastän jag får ont i magen av det.
Det gör mig pigg.

Liksom Ursäkten jag har för kaffe, så har nog alla med beroendeproblematik, eller vissa beroendeframkallande vanor, Lyckats hitta sin Guldkruka, vid slutet av Regnbågen!




Bunden vers av Mim
Läst 192 gånger
Publicerad 2017-11-02 09:13



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Uppfattas av mig som en framgång, ett guldkorn brukar ofta följas av ett annat. Samma med mindre tursamma ting. Och bättre vetande slår i trumman för kaffe som en hälsosam dryck mot minnesredudering och dylika tråkigheter.

2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Mim