Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flöden

Människor
ser inte människor längre
ser slöjor
ser utvalda delar
av människor
vad är det för värld vi skapat
när också du anser
att det finaste
man som människa kan göra
är att stanna upp maskineriet
och lämna efter sig en kommentar
människor
du ser inte människor längre




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-02 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP