Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"vem är du?"

allt svaga, veka, behov, lust
allt nakna, kärlek, närhet, tröst
allt onda, våldet, äcklet, törst
allt sköra, vackra, bländande, svarta
allt familjära, främmande, okända, skrämmande
allt belönande, bedövande, berikande, berövande
allt desperata, destruerande, defekta, deformerade
allt fördärvade, förkastliga, oetiska, fantastiska





Fri vers av Jag&Frank
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-03 08:54



Bookmark and Share


  Jag&Frank
Nej, det är då helt sant! Tack så mycket.
2017-11-05

  Solstrale VIP
Vi är alla ett och samma, ingen undgår livet! Berörande bra skrivet!
2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Jag&Frank
Jag&Frank