Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS LAND

 

 

 

Du förde mej

in i kärlekens land

bland rosor och rosors doft

vi vandrade hand i hand

Såg hur humlan

varsamt öppnade rosen

för att njuta av dess nektar

Vi såg på varann och log

när vi gick 

till den vackra stranden

där vi likt humlan och rosen 

tar och ger

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-02 14:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin..
2017-11-03

  ULJO
Amen i kärlekens namn
2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP