Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM REGN OCH ÄPPELBLOM

 

 

Så kommer ni
tillbaks till oss 
som vad och när
Som vindar 
Som fågelsång 
Som regn och äppelblom
Ni reste snabbt 
Vi visste ej 
att tiden redan var
Och om vi vetat
hade vi på något sätt 
försökt att ha er kvar 
För vindar
och äppelblom 
blir aldrig de ni var 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-02 14:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Instämmer i ULJO:s kommentar..
2017-11-03

  ULJO
Fint skaldat
2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP