Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej igen

Jag ser att du kommit
Gått in för kvällen

Släpat fötterna sista biten
Gjort allt du ska

Jag blundar en stund för att höra
Lyssna ditt hjärtas slag

Jag omfamnas av värmen
Kroppar du och jag

Vem är du i natten
Allt är så stilla

När mörkret slukat världen
Var nära min andedräkt

Dofta min varelse
Ljuva








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-02 16:58



Bookmark and Share


  Quasimodo
Dina ord ger en nära och mysig känsla!
2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP