Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite lättsamt om Läppstift.


Lypsyl och cerat

Ett litet stift
Är som ett gift
Ligger där tryggt i fickan
Fast hon vet ju lilla flickan
Att inte är det bra
med droger och behov
Stiftet är en bov
Finns i glada färger
Till och med i svart
Transparant de flesta väljer
Jag gör likadant
När munnen är torr och fnasig
Slickar och blir lite knasig
Smetar på och då känns det bra
Att stiftet ur fickan ta
En liten stund
Med fuktig mund
Immun blir nog truten
Avhållsamhet är utesluten
Finns i var ficka och väska
Finns även i fruktig lukt
Hur ska vi få bukt
Att med torra läppar läska








Fri vers av Sommarina
Läst 433 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-02 19:29



Bookmark and Share


  Fulbergarn
skön morgonläsning! <3
2017-12-04

  Lars Hedlin
En mycket bra och härlig text :)
2017-11-04

  Bo Himmelsbåge
Härlig bild!

Kul o lättsam dikt
om Lypsyl o Cerat
som får killarna att
vekna
o gå ned i spagat!

Vem kan motstå
en röd o fuktig lack
den lockar tveklöst
till en mjuk o härlig kyss
precis som alldeles nyss

Smack!
2017-11-03

  Goraxy 89 Orion VIP
Fyndig text kul att läsa !!!
2017-11-03

  Marita Ohlquist VIP
Allvar och humor i skön förening!
2017-11-03

  Anya VIP
Har aldrig läst en dikt om cerat och lypsyl. Kul!
2017-11-03

    ej medlem längre
En text full av humor och glimt i ögat.
2017-11-03

  ULJO
Fint rimmad text om cerat.
2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina