Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig outsägligt mycket.

Särskilt när du steker korv
en torsdagskväll,
vilket betyder att jag kan
ta ett glas vin och glutta i en
katalog och drömma
om kommande inköp
jag inte kommer att göra
men ändå ger mig en
känsla av att det kan var fullt möjligt
i en kommande framtid..

Vet du förresten var stekpannan är?




Fri vers (Fri form) av Stardust VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-02 19:48



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
En älskare eller en sk "äkta make" ? Apropå stekpannan.
2018-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP