Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten är inte lämplig att läsa för de-unga.


Gud, vad jag är utsatt!

"Om och jag säger Om dom tagit kontakt med mig..
(Den utsatta kvinnan pekar rakt upp med sitt finger.)
Ja, då skulle jag ha gått direkt till den riktiga polisen."
-Men nej, jag måste sitta här i min bostad och vänta in.
(Då hörs det genom ventilen..)
-Är ni hennes kunder?
-Nä, vi är från polisen.
-Så här ser hon ut.
-Hm, hon var fin.
-Vad kostar det?
-1000 kr.
-Jag trodde ni tog 500.
Nej, 1000 för hon har en så fin..
(Polisen vände sig mot sin kollega..)
-Har du en femhundring?
-Ja,
-Får man kvitto?
-Här, det står namnet på.
-Hur ska vi göra nu?
-Det är bara att ringa på.
-Men om hon inte öppnar?
-Då ringer vi efter "lledarn så får han hålla henne.
___
Sen höll jag muntlig skola för de som avlyssnade mig.
-Nu tar vi en härligt skön paus, försökte jag med..
-Får vi hm.., på arbetstid, frågade mansrösten chefen.
-Ja, om det kan lätta på trycket, svarade den kvinnliga.
(Och sen blev det en konstig tystnad.)
___
Kvällen efter hörde jag någon gå i trappan, det lät som stål.
-Men vad ska ni ha det där till?
-Vi måste fängsla henne, hon ska till rättspsyk!
-Det var det dummaste jag hört, sa hon ovanför mig.
-Men var det inte hennes vi såg på kortet?
___

Nu hördes det från annat håll..
-Han som lämnat in kortet till er är misstänkt för koppleri.
-Han kan gå fri, det kan finnas ett högre straffvärde på den.
(Då hördes en hon säga..)
-Den kvinnan är mer polis än vad
ni verkar vara och vi är en bordell.

-Det här är en fruktansvärd upplevelse att behöva
lyssna på det här, kväll och natt-tid, vad vill dom?

-Vi vill bara ha Ann-Catherine!
-Det är det många som vill här.
Så hördes det en röst från ovan..
"Dom är snart ett minne blott.."
"Sök på nätet där finns det fler, Ann-Catherine"
-Gud, vad dom måste älska det namnet, tänkte jag.
___Sluta skriva___

-Men vadå!
"-Polisen säger ju att man inte ska
lyssna på mig, för jag är pensionär"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 2809 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-02 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP