Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kortdikt


Ordlek eller lek med ord?

Hjärta rimmar med smärta
Hjärtats smärta
smärtats hjärta

Föga originellt
du tänker
men mörkrets hjärta
passar i alla vilsna hjärtans bibliotek




Fri vers av Sören Turesson VIP
Läst 676 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-02 21:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Uttrycket ”alla vilsna hjärtans bibliotek” är väl snart bevingat?!
2022-09-09

    ej medlem längre
Här är en text som rimmar med innehåll. BRAVO!
2021-02-06

    ej medlem längre
En kul ordlek med innehåll.
2018-11-05

  BenGust VIP
...och slutar med Joseph Conrads "Mörkrets hjärta". Snyggt.
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP