Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Happy birthday

 

 

Likgiltiga sinnen ser inte längre det kalla, sköra, det vackra, det lilla.

Galenskap kryper längs väggar. Murbruk växer fast under naglarna och någon målar läpparna röda. Vill ni le nu? Skratta och le! Fira födelsedagar och rada upp er på gula stolar. Ät tårta, rulla er i mandelmassa och spy upp allt och dela med er. 

Dansa med brösten nakna, skrik ut sockervadd och universum i någons knä. 

Världen har mörknat. Översvämmade sköten blöder, ögon tappar ögonlock och någons hjärta förmultnar.

Trasiga lår och löshår ligger i någons bakgård. Gamla skrik tystas med hjälp av krossat glas och blod. 

 

Happy birthday my dear

 

 

 

 

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-03 00:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Skall människor alls behöva fira födelsedags jämna kvarter? Hur nu något med fem i kan betraktas som 'jämnt'. Ibland skulle en väl vilja bara ta det lugnt, även om släktingars sammankomster är tänkta som uppsluppna fester. Tänkta, omskrivna, älskade och hatade, förhatliga och oundvikliga, oundgängliga. Som en bok av ord du bara 'måste' läsa? Dramatik!
2017-11-04

  Lars Hedlin
Oerhört starkt
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP