Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossade glas eller krossade hjärtan

Riv ner
ha sönder allt
inget spelar någon roll
krossade glas eller krossade hjärtan
spelar ingen roll
jag kan ändå inte hantera känslorna




Fri vers av Ananas
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-03 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas