Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gnistrande fantasi och en ruttnande verklighet

Jag vill vara en sån person
som borstar tänderna varje dag.

En sån som duschar på morgonen,
återfuktar på kvällen,
och går på ett gympass däremellan.

Jag vill vara en som skrattar mycket
så mina raka vita tänder syns.

En sån som borstar håret 100 gånger
och sen sover med papiljotter.

Jag vill vara en som filar naglarna på kontorstid,
och målar dem glansigt röda i kollektivtrafiken.

En sån som alltid är vacker
oavsett ångestnivå, stressfaktorer,
och inre kamper

Jag vill vara en sån person
som borstar tänderna varje dag.




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 448 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-11-03 01:40



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
I had a dream, I h a a d a d r e e a m
2017-11-24

  Fulbergarn
ja mä
2017-11-14

  Solstrale VIP
Bravissimo!
2017-11-04

    ej medlem längre
Sånna rullar i håret kan du ju inte sova med..
2017-11-03

  Stay Golden
DAMN YOU TO HELL SODAS!
2017-11-03

    ej medlem längre
Även de som ser ut så
och beter sig så
är fulla utav sitt mörker
och sina hemligheter

2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad