Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läsa, det är tillåtet!


Sjukdom Vad är det för Sjukdom, Dagboksanteckning! Ni får

Så är det. Det har blivit lättare att erkänna.
Varför har det blivit lättare att erkänna?
Varför tänka så Djupt?

Varför gräva en grop till sig själv?
När man inte gräver en Grop åt andra?




Bunden vers av Mim
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-03 09:31



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kloka ord!
2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Mim