Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det går att utveckla!


Färgad Värld/Värd!

Himlen är i allafall Blå!
Någonting att glädja sig åt!

Om Himlen är blå, blir allting Färgat Blått, i dina tankar!
Om Allting blir färgat i blått...
Verkligheten/Sanningen är färgad!




Bunden vers av Mim
Läst 134 gånger
Publicerad 2017-11-03 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim