Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stairway... too... Heaven!

Trapped in my body.
En trappa, i min kropp!
På något plan , skall jag nå lycka!




Bunden vers av Mim
Läst 141 gånger
Publicerad 2017-11-03 09:38



Bookmark and Share


  ULJO
Tänker på Led Zeppelin. "stairway to heaven". Världens bästa låt.
2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Mim