Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollhet





Magin strålar
bländas

Enhet

Samklang

Trollhet

Ruska av dig allt
det lyfter för vinden,
fryser på kinden

Välta rader
fantasi för maskar

Troll välter ut från kroppen
det skvätter,
skvalar

I natt går de upp i rök
i månens sken

Månsten
lys min väg,
gnistra mig ren

Tills jag vaknar igen








Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-03 10:38



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Trevlig magi!!! Särskilt i intressanta raden "Troll välter ut från kroppen"...skön kontrast mot enklare orden!
2017-11-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP