Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplöst förlorade

 

Jag ville så

sträcka mej 

efter din kappa

Den fladdrade

när du gick

Ville fånga den

ville verkligen

Hålla dej kvar

nära

Känna ditt blod

i mina ådror

och bli så där varm

inombords

Men vi är förbi

alla gränser

där människor

blir till

Hopplöst förlorade

i varandra

försökte vi

utan att nå fram

Så du gick

Kvar stod jag

undrande

över detta 

med kärleken

Att den liksom

aldrig får nog




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-03 12:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i beröring
2017-11-04

    ej medlem längre
Jag tycker om hur du naglar fast orden under tiden som de flyktar iväg. Du visar förbannelsen i "den bästa av världar". En väl fungerande text.
2017-11-03

  Solstrale VIP
Kappan, vändes efter vinden, berördes med tår på kinden över din fina poetiska talang. Starka rader med tydliga bilder! Så bra!
2017-11-03

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig text som berör!
2017-11-03

  ULJO
Gillar denna
2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP