Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta skriver jag efter att ha läst. Hur barn och tonåringar terroriserar både vuxna och andra unga. Främst vid olika organiserade platser, såsom vid Idrottscentrum här i Vänersborg


Angående om barns agerande i Vänersborg

 

 

Kanske dags att vi vuxna och skötsamma unga. Går samman och demonstrerar, för det tycks vara en väg att gå. Och på så vis visa, att det är definitivt inte acceptabelt. Att det finns unga, som terroriserar både unga och vuxna. För vi ska väl ha ett samhälle. Där alla kan vara trygga och slippa bli attackerade.

 

Och samtidigt visa för de vuxna, vars barn och ungdomar missköter sig. Att dessa föräldrar måste lära sig, att ta ansvar för sina barn. Eller så får vi andra vuxna. Ta på oss det ansvaret.. även om de själva inte vill!

 

För någon gång måste vi våga visa. Att vi vägrar acceptera, att Vänersborg blir ett "problem område".

 

Eller har vi redan låtit det gå så långt?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Flicis VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-03 14:53



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tyvärr ser hela Sverige idag ut så, ingen är ute med dem, ingenstans har de att leva sitt ungdomsliv i tryggt förvar på fritidsgård, och de flesta föräldrar tror kanske det är andras unga som ställer till... Så även här i Åkersberga där livet är mindre kul med bilbränder, sabotage, vandalisering av allmänna ytor, busskurer och nedbrända lekplatser... Några saker har förändrats med belysning och skrivelser men föräldrarna har inte ändrat sin attityd om att det är andras ungar och inte deras barn som ställer till och terroriserar... Ingen insikt eller utsikt för dessa någonstans i världen tror jag tyvärr... Skygglapps-syndromet ... Vida utbrett i världen... Bara vänner med hårda fasta moraliska och kärleksfulla åtutningar tycks hjälpa mellan förälder till förälder vad det än gäller... Bra rutet av dig!
2017-11-03

  Öknens Ros VIP
När föräldrar fråntar sig allt ansvar som föräldrar kan resultatet bara bli ett, ungdomar helt utan respekt för vare sig andra, både unga och vuxna, inte heller vara aktsamma om egendom.
2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP