Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla helgon.

Att du sträcker din hand
över tider och dimensioner

Att du viskar ord i mitt öra
genom tjäle och mull


Saknaden är stor men du dröjer dig kvar.

När jag öppnar en dörr och känner din doft.

När min vrede kokar över och du skrattar tyst.


Att du vakar över de dina
över dagar och år

Att du mumlar tyst i ditt hörn
genom saknad och sorg




Fri vers av Ellåtta
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-03 16:44



Bookmark and Share


  Stay Golden
rakt in i hjärtat
2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta