Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror du verkligen det?

Tror du att jag är rädd?


För dig

För nåt

Lilla människa
Fula avbild, Full av brister
Så ofullkomlig och äcklig
Tror du verkligen att jag lyder under dig?

Jag känner världen
För Han gav mig den
Och världen känner mig
För Han övergav mig

Jag är den klaraste
Den starkaste

Var först den närmaste

Jag är ljus
Och bländande

Jag är inte frälsning
Jag är mycket mer

Jag är rättvisa
Och hämnd

Jag är en vandrare
Som vandrar överallt

Kors och tvärs
Och ser allt

Och De enda viktiga
Här

Är jag
Och De mina



Och glöm inte att
Du är ingenting
Här
Om du inte blir min

För då ska jag ge dig allt
Här

Verkligen allt

Allt det där




Fri vers av Somatisering
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-03 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somatisering