Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskog

 

Kjell vilse i älskogen

... oops, älgskogen ska det vara




Övriga genrer av Kjell Åhsberg
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-03 17:00



Bookmark and Share


  Fulbergarn
hi hi,
2017-12-13

    ej medlem längre
En bokstav kan förändra hela situationen! Tur att det inte var det första då!
2017-11-06

  ULJO
Kul
2017-11-06

  Chawa VIP
En riktig spjuver har sinne för humor! :)
2017-11-05

  Bo Himmelsbåge
Hi hi... jaa... det är nog lugnast med karta o kompass... för att inte gå fel
i de tassemarkerna... :)

Tvetydig och mycket rolig!
2017-11-03

  Stay Golden
Ahahaha Filur där ;)
2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg