Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet hejda sig en stund

 

Ur hjärtat rusar tiden

som om någon annan

vilar vid min sida

tar pulsen

på mina drömmar

och just i det ögonblick

sömnen öppnar sin väg

lägger sin sträcka över natten

vill livet hejda sig en stund.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2017-11-03 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP