Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åtgärder som bygger upp självförtroendet


Bristande självförtroende

Uppmuntran
stärker
någons bristande
självförtroende
låt det inte
bli
en bristvara
slösa
istället
med uppmuntran

Säg du kan!
istället för
tror du
att du klarar det?

Det finns
för mycket förtryck
medvetet
och omedvetet




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-03 17:32



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Så sant!
Vi borde verkligen uppmuntra varandra att utvecklas, istället för att trycka ner...
detta skulle vi alla vinna på...
i detta konkurrenssamhälle, där många slås ut och det blåser kallt på de få som når toppen och alla vill peta ned dem!
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP