Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saskia

Saskia
som Rembrandts fru skulle du ha hetat
om jag låtit dig leva
eller Agnes som
von Krusenstierna om jag vågat
men det var ebb och flod
vid Nordsjön
och coffeshop och Damrak
Rijksmuseum och Vondelpark finns kvar
skyltfönstren i Red Light District
säljer fortfarande kvinnokött
men nu är jag vegetarian
tiden är oåterkallelig




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-03 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP