Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du ler så ler jag med

Om du skrattar så gör jag också det
Bara följer med
Apar efter
Men så har jag också ett gott öga till dig och har det svårt
för att lämna dig helt ifred
Tycker ju om dig till den milda grad då du alltid lyckas
få mig att börja skratta och vara glad
Och glad vill jag ju alltid vara, såvitt jag vet
Allra helst tillsammans med dig då jag vill att du ska bli
till min underbara tjej då vi tillsammmans
igenom livet kan flyga och fara
Men ta det lugnt nu så att vi kan bli på det klara
För de som har någonting emot den här kärleken
kan själva flyga och fara
Så vill du verkligen det
Vill du verkligen följa med mig ut på det hala
För varför ligga i leran och sörja när man kan vara
ute på hal is och ha det glatt
Så jag bara älskar och avgudar ditt leende och skratt
då jag värderar dig så mycket mer
än en nyfunnen skatt
För pengar kan man ju alltid göra nya bara man har
sitt huvud på sitt skaft
Så varje gång som du ler emot mig så gör jag det med
åt dig
Ja, det är då som jag tycker att det passar sig...

Ken Cassel
3/11-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-03 20:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag ler åt dina fina ord!
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel