Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gårdagen

- såg du gårdagen
- den är försvunnen
- det ögonblicket var ett helt liv
-ja så är det
- borta igen
jag lät mig dras med i ögonblicket
ett liv




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-03 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP