Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar i allhelgonahelgen eget foto


Hur ska jag få vissa människor att förstå

jag är så trött

orkar inte det jag behöver göra

trött på människor som vill bestämma

vad jag ska göra

dom säger jag behöver komma ut

träffa andra

det är något jag gör flera dagar i veckan

träffa dom jag tycker om 

att umgås med

ingen ska tala om för mig

vad som är bra för mig

det vet jag bäst själv

många gånger har jag anat

att det är något dom behöver hjälp med

jag har så nog med mig själv

och det jag vill göra

det känns som jag gnäller

det måste man få göra ibland

jag är glad och tacksam

för dom nya vänner jag fått

för mina barn och barnbarn

hur många gånger

har jag fått höra

vi kommer och hälsar på dig

än har ingen gjort det

för mig känns det som tomma ord

ord man bara säger

ord som man inte menar

jag är glad att jag har vänner

som inte ställer krav

som har samma värderingar

som jag har

det känns viktigt för mig

behöver inte många vänner

det räcker med några

som jag kan lita på

 

anits 4 november 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-04 19:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...du vet bäst själv...
2017-11-12

    ej medlem längre
Håller med dig!
2017-11-06

    ej medlem längre
Man ska göra som man vill själv! Ger man efter för andras vilja får man ingen frihet.
2017-11-05

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra KRAM
2017-11-05

  Bibbi VIP
Jag vet bäst själv.
2017-11-05

    ej medlem längre
helt underbart fint och sant !
2017-11-04

  aol
Ja så är det ju , bra skrivet,
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP