Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst/porträtt

Det finns ett ljus

Där kvällning vilar

Som har mån i hjärtats puls

 

Dagar då aftnar vilar  höst  har jag

sett hur ljuset omger sitt

 

Man kan behöva den där brinnande levnadet 

 

Om mörka timmar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-03 22:12



Bookmark and Share


  ULJO
Ljuvligt
2017-11-06

  aol
En vacker dikt till så passande bild,
2017-11-03

    ej medlem längre
Ja när livet är i dvala i väntan.
2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP