Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
påverkad.


Ingen plan.

Den här texten kommer inte att ha någon poäng.

Jag lyssnar på Zara Larsson- Only You och drömmer om otåliga fingrar mot min hud.
(Hans fingrar kanske.) 

I mina drömmar flyter allt iväg. 
Ingen smeker mig mjukt 
Och
Istället drar nakna och tunna händer i mig.
Tar mig till ett okänt ställe.

Och sen vaknar jag
Hyperventilerar
Gråter
Skakar. 

Jag har inte sovit ordentligt, en enda hel natt på tretton år.
Men jag mår ganska bra ändå. 


Idag. 

 




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-03 23:03



Bookmark and Share


  Stay Golden
<3
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan