Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som var att minnas

Det fanns inget att minnas
For igenom huvet
Inget alls

Men huvet hade ju inte varit att lita på i realiteten
Och ingenting annat då heller egentligen
Men det som ändå grodde var allt från det förflutna
Som visserligen ännu inte kallades för minnen

Kompleteringen skedde långsamt
Men ändå kvalfylld och bråkig
Fast utan bugning eller referens

Men allt fylldes och tog plats
Allt
Det som var att minnas




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-04 02:46



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Minnen vill jag gärna hänföra till det angenäma.

Den andra bråten är bara återkast.

Genomtänkt beskrivning av minnet
som en successiv process.
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP