Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyger


Precis innan kraschen
flyger vi högst




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 263 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-11-04 07:59



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fåordigt vältaligt, bra !
2018-01-02

  Quasimodo
Tanken lyfter genom ditt uttryck här i den korta text!
2017-11-04

  Elementary
Kraftfull poesi när du kan förmedla
de starka känslorna i bara två rader.
2017-11-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Det som går upp kommer oftast ner igen !!!
2017-11-04

  Lars Hedlin
STARK
2017-11-04

    ej medlem längre

Ur krascher föds nytt som är av livets framtida värde.
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol