Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa öden


Alla dessa öden

det smärtar att se

ögon med berättelser

ur det kaosartade



Glädjor förflyktigas

obevekligen bort

ljuset vars strimma

blir alltför kort



Alla brutna band

ska ej längre knytas

alla minnen mellan

ej längre utbytas




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-04 08:50



Bookmark and Share


  Margit Grell
Mångtaliga dessa öden.
Fin formulerat.
2017-11-09

    ej medlem längre
Inte ens kung Oidipus kunde se sitt öde med hjälp av ögonens berättelser
2017-11-04

  Öknens Ros VIP
Varje människa ett öde, en historia som berättas.
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP