Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Känslan slår!

Känslan slår

Hamrar i alla vrår’

 

Vilsna val

Massor av kval

 

Vet inte näst steg

Kanske bäst att tiga

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2017-11-02

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 317 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-11-04 10:02



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Det är inte lätt att veta ibland vad som ska göras. Igenkännande.
2017-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Bäst att se tiden an, så kommer de rätta orden!
2017-11-06

  ULJO
Igenkännande
2017-11-06

  Alysse VIP
Så bra beskrivet!
Jag känner också
så ibland
2017-11-05

    ej medlem längre
Ibland är det bättre att vänta med beslut. Visst är det så att känslor kan kasta en hit och dit. Väl fångat!
2017-11-05

  Ingrid Trolle
Sov på saken
och vakna med
nya infall!
Det kan du ju!
Fint uttryckt
2017-11-04

  bumerang

Känner att vi alla når varandra här.
Kan det bli bättre?
2017-11-04

  Maria Sundelin VIP
Igenkännande
Kramar
2017-11-04

  Fem hjärtan VIP
Du har fångat en känsla som vi nog alla kan känna igen..! Bra!
2017-11-04

    carinamnm
Så bra beskrivet!
2017-11-04

  Sommarina VIP
Livet i känslornas virrvarr. Känns igen.
2017-11-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Sådant är livet att kastas hjälplöst hit och dit av ombytliga känslor, men att döda dem är ingen lösning alls, bara ett nytt självbedrägeri !
2017-11-04

    ej medlem längre
Bra beskrivet. Ja, ibland kan det vara bra att lugnt känna efter och komma fram till vad en vill och inte vill.
2017-11-04

  Rise Little One
Igenkännande faktor!
2017-11-04

    ej medlem längre
Så är livet, bäst att ta en dag i taget.
2017-11-04

  aol
Så bra du fångar en känsla som finnes inom var och en.
2017-11-04

  Eva Helene VIP
Känner igen ambivalensen här. Bra!
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin