Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Jag vandrar planlöst!

Jag vandrar planlöst gång på gång

Ser dig framför mig

 

Vi möts och vi förför

Tiden stannar

Sen vaknar jag i tomheten igen…

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-11-04

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 458 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-11-04 10:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande!
2017-11-06

  ULJO
Bra fångat om livet
2017-11-06

  Alysse VIP
Ett längtande hjärta som
ständigt hoppas
trots bevikelser
2017-11-05

    ej medlem längre
Åh så bra! Jag gillar mycket.att setta.bpde kan vara en dint om något som varit och en slags allegori över ett helt liv.
2017-11-05

  Rosen VIP
drömmar som till hård verklighet,
är bra fångat av dig och passande bild därtill
2017-11-05

    ADI Nehlin
Så fint
2017-11-05

  bumerang

Sånt är sökandet.
Inne i sig själv finns svaren.
2017-11-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Den krassa verkligheten, gör sig hörd. Men hopp lever alltid.
2017-11-04

  Anya VIP
Jaa i drömmarna kan det vara så underbart...och så vaknar man till verkligheten.
2017-11-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Känslokickar är tyvärr snabbt över & så är man nere i tristessen igen !

Bra beskrivet av dig !!!
2017-11-04

  Rise Little One
Så är det med livet ibland!
2017-11-04

    ej medlem längre
Ensamheten och längtan bor hos dig.
2017-11-04

  Eva Helene VIP
Fin text som berör!
2017-11-04

  aol
Så kan livet kännas, bra fångat,
2017-11-04

    ej medlem längre
fin bild
tragisk text
men ljuset dyker upp vid horisonten
om du tittar noga
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin