Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


I will ask the sun!

So special to be there in the moment

Gently swinging in a warm embrace

 

I will ask the sun to shine for you

And in the mist of sunbows we will be as one

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2017-11-04




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 392 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-11-04 10:06



Bookmark and Share


  genni VIP
Vackert.
2017-11-14

  DavidM VIP
Fina, värmande rader.
2017-11-06

    ej medlem längre
Fastnar och stannar länge i raden "I will ask the sun to shine for you". Betagande vackert!
2017-11-05

    ADI Nehlin
Vackert!
2017-11-05

  Ingrid Trolle
Så vackert och
varmt skaldat.
2017-11-04

  Fem hjärtan VIP
Vackert och varmt!
2017-11-04

  Rise Little One
Varma tankar!
2017-11-04

    ej medlem längre
Solen och dina vackra ord värmer oss.
2017-11-04

  aol
Fint skaldat,
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin