Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Södra Indien har säsong för monsun i november. Ett flertal döda. Drygt 10 000 i evakueringsläger.


Monsun över Chennai


Skyn burrar upp sig. Monsunen tilltar. Visar sina klor. Renspolade ögon, framkrafsade pinaler och bortspolade liv. Strida strömmar i tiotusental mot evakueringsläger. I Chennai utmed kusten är det högsäsong för slagregn. Väntas fortsätta runtom i Tamil Nadu.




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-04 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP