Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allahelgona


I ett Hav av Ljus


I ett hav av ljus
under höstens täcke
Själarnas dans

I ett hav av ljus
en vemodig sång
om förgänglighet

I ett hav av ljus
den tysta önskan
Förgätmigej

I ett hav av ljus
en stilla viskan
vi ses snart igen




Fri vers av Kristin Oladatter
Läst 537 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-11-04 12:50



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
så fint!!!
2018-01-07

  Imzon
Och hoppfull skrev fel först.;)
2017-11-11

  Imzon
Den här var jag tvungen att läsa flera gånger å ta till mej.En ljus å varm dikt om saknad men ändå hoppfull.
2017-11-11

    Peter Söderqvist
Väcker text med en fin rytm.
2017-11-07

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt och vackert om saknad och längtan!
2017-11-06

  Eva Langrath VIP
Vackert om saknaden
2017-11-04

    ej medlem längre
så skört och känsligt om saknad
förlusten av en älskads andetag
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Kristin Oladatter
Kristin Oladatter