Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ordens inre


I ordens inre finns små fönster
som öppnas mot ett fjärran land
och innerväggarna har mönster
som tydas kan ibland

Men när vi inte alls förstår
så är det ändå ingen fara -
mysterier finns så det förslår
Själen flyger fritt ett stycke bara




Bunden vers av Färdskrivaren VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-04 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP