Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du


varv på varv

arvssynden och träldomen

förr tydliga nu

hålen inom

isvak vak

arbete vilja vi du jag framåt i tiden finns alla vi




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-11 12:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra
2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Taly