Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankebrott

det här är tankar som i tystnad växer
och blir mer än ord
det här är tankar som förför
som lockar en till bron
det här är tankar i samma kulör
som varmt och rinnande blod
det här är tankar som kippar efter luft
under sex meter frusen jord
det här är tankar som måste ut
klockan 03:15 vid ett bord
det här är tankar som väser stympning
som varsamt föreslår mord
det här är tankar som förföljer
vart du än flyr
vet de var du bor




Fri vers av Jag&Frank
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-04 18:53



Bookmark and Share


  Jag&Frank
Tack och bock!
2017-11-05

    Qadira
Vilken fin rytm!
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Jag&Frank
Jag&Frank