Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på min fyrfotavän Ida


Har inte glömt er

jag har inte glömt er

och alla meddelande jag fått

jag ska svara

när jag känner 

att krafterna kommer tillbaka

jag har bestämt mig för att

säga nej

mycket mera än jag gör nu

behöver tå i givakt

för det jag känner

att jag inte vill

och orkar med

så jag hoppas komma igång

med att skriva mera

det är det jag vill göra

men inte orkat

så glad och tacksam

att jag har mina fyrfotavänner

alba och ida

som jag är dagmatte åt 

ett par gånger i veckan

dom får mig att glömma

det jag upplever som orättvist

önskar er mina vänner här

allt gott

 

anits 4 november 2017

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-11-04 20:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Har inte glömt dig heller...skriv du när du orkar...
2017-11-12

    ej medlem längre
Känner igen mig, man måste få orka med sig själv till att börja med... Göra det man orkar och som ger mening...
2017-11-06

  Ronny Berk
Allt gott till dej, vänskaps kramen !
2017-11-05

  Lars Hedlin
Ta den tid du behöver vännen..kram
2017-11-05

  Niliboy
Ha det så gott, Jesus finns ju om hörnet!
2017-11-05

  Bibbi VIP
Ingen panik!
2017-11-05

  Eva Helene VIP
Tack och allt gott min vän!
2017-11-04

  aol
Kram vännen ta den tid du behöver för vilan.
2017-11-04

    ej medlem längre
Det som känns rätt för dig
är det rätta och bästa

fint skrivet
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP